6946086868 2681052753 3ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Άρτας - Ιωαννίνων, Άρτας
hero image
 
 
 
     
     
  ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
FRUTOEXPORT FANTIS K. και ΣΙΑ ΟΕ | Εξαγωγή Φρέσκων Φρούτων Άρτα


Στην εταιρία μας “FRUTOEXPORT FANTIS KONSTANTINOS και ΣΙΑ ΟΕ” η οποία βρίσκεται στην Άρτα, αναζητούμε διαρκώς τα καλύτερα φρούτα από παραγωγούς του τόπου μας, ώστε να  προσφέρουμε σε κάθε πελάτη μας τα καλύτερα και ποιοτικότερα φρούτα.

Η επιλογή μας περνά από αυστηρά ποιοτικά κριτήρια, ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας φρούτα που ξεχωρίζουν σε γεύση, άρωμα και θρεπτική αξία.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
  ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ
 
 
 
 
   
  ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ
Τα ακτινίδια είναι φρούτα πλούσια σε θρεπτική αξία και παρέχουν πολλά οφέλη για την υγεία. Είναι εξαιρετικά πλούσια σε βιταμίνη C, που είναι αντιοξειδωτική και συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από την δράση των ελεύθερων ριζών, ενισχύοντας έτσι το ανοσοποιητικό σύστημα.
 
     
  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ >>  
     
   
  ΠΟΡΤΟΚΟΛΙΑ
Το πορτοκάλι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή φρούτα παγκοσμίως, και είναι πλούσιο σε θρεπτική αξία. Η κατανάλωση πορτοκαλιών μπορεί να συμβάλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, την προστασία της καρδιαγγειακής υγείας, την υποστήριξη της πέψης, και την ενίσχυση του δέρματος και της όρασης. 
 
     
  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ >>  
     
   
  ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ
Τα μανταρίνια είναι μια δημοφιλής ποικιλία από τα γευστικά και θρεπτικά φρούτα. Είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και παρέχουν πολλά οφέλη για την υγεία. Επιπλέον, τα μανταρίνια αποτελούν ένα δροσιστικό και υγιεινό σνακ που μπορείτε να απολαύσετε καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.
 
     
  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ >>  
     
 
 
 
 
 
 
 
   
  ΛΕΜΟΝΙΑ
Τα λεμόνια χρησιμοποιούνται ευρέως στη μαγειρική και στην παρασκευή ποτών, και είναι επίσης δημοφιλή για την προετοιμασία φρέσκων χυμών. Η  χρήση τους σε σαλάτες και συνταγές μπορεί να βελτιώσει τη γεύση των φαγητών και να προσθέσει θρεπτική αξία στο γεύμα σας.
 
     
  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ >>  
     
   
  ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ
Το καρπούζι είναι το αγαπημένο φρούτο όλων μας κάθε καλοκαίρι. Είναι γνωστό για τη δροσιστική γεύση του και το υψηλό περιεχόμενο νερού, αλλά πέραν από αυτά, προσφέρει επίσης πλούσια θρεπτική αξία.
 
     
  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ >>  
     
 
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας.
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6946086868
 
     
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ
& ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ


προσφέρουμε φρέσκα και ποιοτικά φρούτα που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητά τους και την μοναδική γεύση τους, ενώ μπορούν να συμβάλουν στην υγιεινή διατροφή σας.

Είμαστε εδώ για να ακούσουμε τις ανάγκες σας, για να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο και να σας προσφέρουμε τα καλύτερα φρούτα που μπορείτε να βρείτε.

Τα φρούτα μας αποστέλλονται σε όλο τον κόσμο, ακολουθώντας τα πιο υψηλά πρότυπα ασφαλείας, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα θα φτάσουν ακαίρεα στον τελικό τους προορισμό.