6946086868 2681052753 3ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Άρτας - Ιωαννίνων, Άρτας
 
 
 
     
  ΦΡΕΣΚΑ & ΠΟΙΟΤΙΚΑ
ΦΡΟΥΤΑ
 
     
     
  ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
 
     
     
  ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
 
     
 
 
     
  ..για την σεζόν αυτή άμεση εξυπηρέτηση Φασόν!   
     
 
 
 
 
 
  FRUTOEXPORT FANTIS K & ΣΙΑ ΟΕ
Εξαγωγή Φρέσκων Φρούτων Άρτα
 
     
  Έχοντας βαθιά γνώση στο εμπόριο φρούτων ο Φάντης Κωνσταντίνος του Νικολάου και της Μαριάνθης Κίτσου, Πτυχιούχος Γεωπόνος (Laureato in agraria università degli studi di Bari Italia) και ο Φάντης Ευστάθιος του Νικολάου και της Μαριάνθης Κίτσου πτυχιούχος χημικός μηχανικός (Laureato  in ingegneria chimica Università degli studi di Bologna Italia) αποφάσισαν το 1989 να ιδρύσουν την δική τους εταιρία φιλοδοξώντας να αποτελεί πρότυπο στο χώρο.

Έτσι, συνεργαζόμενοι με τους καλύτερους παραγωγούς της περιοχής μας έκανε εμπόριο φρούτων σε όλη την Ελλάδα. Σύντομα ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στις εξαγωγές με πρώτη χώρα την Ιταλία και άμεσα εξαπλώθηκε σε όλη την Ευρώπη, χάρη στην ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει. 
 
     
  Σήμερα η εταιρεία πραγματοποιεί εξαγωγές φρούτων σε όλο τον κόσμο, ενώ παρέχει και υπηρεσίες φασόν στο σύγχρονο συσκευαστήριο της στην Άρτα.

Διευθύντρια και διαχειρίστρια της εταιρίας είναι η Φάντη Θεοδώρα του Νικολάου και της Μαριάνθης Κίτσου, η οποία διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο της συσκευασίας και των εξαγωγών. Σημαντική συμβολή έχουν και τα ανίψια τους Μαριάνθη Κλημαθιανάκη (Ιατρός) και Πολύβιος Κλημαθιανάκης (Ιατρός) του Γεωργίου Κλημαθιανάκη (Παθολόγος) και της Γαρουφαλιάς Φάντη (Παθολόγος), καθώς και η Γεωργία Ευσταθία Καλογεροπούλου (Φοιτήτρια). Όλοι μαζί συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό της εταιρείας με καινοτόμες και φρέσκες ιδέες.
 
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
 
 
 
 
 
 
     
  ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ

Τα ακτινίδια είναι φρούτα πλούσια σε θρεπτική αξία και παρέχουν πολλά οφέλη για την υγεία. Είναι εξαιρετικά πλούσια σε βιταμίνη C, που είναι αντιοξειδωτική...
 
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
     
 
 
     
  ΠΟΡΤΟΚΟΛΙΑ

Το πορτοκάλι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή φρούτα παγκοσμίως, και είναι πλούσιο σε θρεπτική αξία. Η κατανάλωση πορτοκαλιών μπορεί να συμβάλει στην...
 
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
     
 
 
     
  ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ

Τα μανταρίνια είναι μια δημοφιλής ποικιλία από τα γευστικά και θρεπτικά φρούτα. Είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και παρέχουν πολλά οφέλη για την υγεία...
 
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
     
 
 
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
 
 
 
 
 
     
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΑΣΟΝ


Η εταιρία μας, στο σύγχρονο συσκευαστήριο της, παρέχει υπηρεσίες φασόν σε εμπόρους από όλη την Ελλάδα. Έτσι, μπορούν να φέρουν τα φρούτα του σε εμάς και εμείς θα αναλάβουμε την σωστή συσκευασία και όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να μπορούν να τα εξάγουν.

Με σχολαστικότητα και προσοχή, αναλαμβάνουμε την διαλογή, το πλύσιμο, το κερωμα και το γυάλισμα των φρούτων, καθώς την τοποθέτησή τους στις παλέτες ώστε να είναι έτοιμα να πάνε στον παραλήπτη τους.