6946086868 2681052753 3ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Άρτας - Ιωαννίνων, Άρτας
hero image
 
 
 
     
     
  FRUTOEXPORT
FANTIS K & ΣΙΑ ΟΕ

Εξαγωγή Φρέσκων Φρούτων Άρτα


Η εταιρία μας “FRUTOEXPORT FANTIS K & ΣΙΑ ΟΕ” η οποία βρίσκεται στην Άρτα, είναι μια καταξιωμένη εταιρία η οποία δραστηριοποιείται δυναμικά με εξαγωγές φρέσκων φρούτων από την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο. 

Οι εγκαταστάσεις αποτελούνται από ένα σύγχρονο συσκευαστήριο 1500τμ, σε μία έκταση 17 στρεμμάτων στην Άρτα, ψυγεία χωρητικότητας 150 τόνων για βραχυχρόνια μίσθωση, μηχανή συναρμολόγησης κιβωτίων και έμπειρο προσωπικό που εργάζεται καθημερινά με αγάπη και μεράκι. 
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ
& ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
 
     
  εξάγουμε ακτινίδια, πορτοκάλια, μανταρίνια λεμόνια και καρπούζια σε όλο τον κόσμο, έχοντας ως κύριο σκοπό την προμήθεια κάθε πελάτη μας με προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε υγιεινά, γευστικά και φρέσκα φρούτα στους πελάτες μας, προσφέροντάς τους μια γευστική εμπειρία που ξεπερνά κάθε προσδοκία.
 
     
  Παράλληλα, η εταιρία μας, παρέχει υπηρεσίες φασόν σε εμπόρους από όλη την Ελλάδα. Έτσι, μπορούν να φέρουν τα φρούτα του σε εμάς και εμείς θα αναλάβουμε την σωστή συσκευασία και όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να μπορούν να τα εξάγουν.

Με σχολαστικότητα και εμπειρία, επεξεργαζόμαστε και συσκευάζουμε κάθε φρούτο, έτσι ώστε να φτάσει στο τραπέζι του καταναλωτή όπως ακριβώς πρέπει. 
 
 
 
 
     
 
Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας
και να σας προμηθεύσουμε με φρούτα αρίστης ποιότητας!
Στόχος μας είναι αφενός να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα, καθώς και ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε πελάτη.
 
     
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας.
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6946086868